Р Е Ш Е Н И Е №33 ОТНОСНО: Приемане на Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за условията и реда за установяване на жилищни нужди и за настаняване под наем в жилища, собственост на Община Пазарджик

О Б Щ И Н С К И   С Ъ В Е Т  -  П А З А Р Д Ж И К

 

Р Е Ш Е Н И Е

33

от 29 февруари 2024 година, взето с Протокол №3

 

ОТНОСНО: Приемане на Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за условията и реда за установяване на жилищни нужди и за настаняване под наем в жилища, собственост на Община Пазарджик.

 

Предложението на Кмета на Общината е законосъобразно и целесъобразно. Изложени са мотиви от вносителя, които Общинският съвет изцяло споделя.

Общинският съвет – Пазарджик, като обсъди предложението на Кмета на Община Пазарджик  Петър Куленски, споделяйки изложените в същото аргументи и след станалите разисквания и извършеното гласуване, на основание чл. 21, ал. 2 от ЗМСМА и чл. 79 от АПК,

 

Р Е Ш И:

 

Приема предложения от Кмета на Община Пазарджик Петър Куленски, проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за условията и реда за установяване на жилищни нужди и за настаняване под наем в жилища, собственост на Община Пазарджик.

 

Общ брой на общинските съветници

Общо гласували

За

Против

Въздържали се

41

39

35

1

3

 

ПРИЛОЖЕНИЕ

Оригинал на документа

 

НАЙДЕН ШОПОВ

Председател на Общински съвет – Пазарджик

 

 

 

четвъртък 07 март 2024 - 14:03:57