Р Е Ш Е Н И Е №1 от 21 януари 2022 година

О Б Щ И Н С К И   С Ъ В Е Т  -  П А З А Р Д Ж И К

  

Р Е Ш Е Н И Е

1

от 21 януари 2022 година, взето с Протокол №1

  

ОТНОСНО: Кандидатстване на Кметство Черногорово, община Пазарджик, с проектно предложение „Залесяване на парково пространство и изграждане на зона за отдих и игра в с. Черногорово, община Пазарджик” в конкурс в рамките на Националната кампания „Чиста околна среда – 2022 г.” на тема „ОБИЧАМ ПРИРОДАТА – И АЗ УЧАСТВАМ”, финансирана от ПУДООС към МОСВ.

 

Общински съвет – Пазарджик, след като обсъди предложението на Групата общински съветници от Коалиция „БСП за България” и на основание чл. 21 ал.1, т. 8, във връзка с ал. 2 от ЗМСМА и във връзка с изискванията на Националната кампания „Чиста околна среда – 2022 г.” на тема „ОБИЧАМ ПРИРОДАТА – И АЗ УЧАСТВАМ”, финансирана от ПУДООС към МОСВ

 

Р Е Ш И:

 

  1. Дава съгласие Кметът на Кметство Черногорово да кандидатства с проектно предложение „Залесяване на парково пространство и изграждане на зона за отдих и игра в с. Черногорово, община Пазарджик” в конкурс в рамките на Националната кампания „Чиста околна среда – 2022г.” на тема „ОБИЧАМ ПРИРОДАТА – И АЗ УЧАСТВАМ”, финансирана от ПУДООС към МОСВ.

 

  1. Дава съгласие Кметът на Кметство Черногорово да вземе всички необходими мерки и решения в границите на своите правомощия, относно подготовка и комплектоване на проектното предложение, необходими за кандидатстването и последващата реализация на проекта.

 

  1. Дава съгласие да се осигури устойчивост на резултатите от изпълнението на проекта, в случай че той получи финансиране, за период не по-малък от 2 години, следващи годината на изпълнение на дейностите по проекта, при което финансираната страна е длъжна:
  • да поддържа и опазва движимите и недвижимите активи, придобити в следствие на реализацията на проекта.

  

 

Общ брой на общинските съветници

Общо гласували

За

Против

Въздържали се

41

36

36

0

0

ПОИМЕННО ГЛАСУВАНЕ  

 Оригинал на документа

 

ХАРИ ХАРАЛАМПИЕВ

Председател на Общински съвет – Пазарджик

 

 

 

петък 28 януари 2022 - 13:42:30